23 MaTEA (10бр. чаени торбички)

  • Марка: Meta Mate
  • Кат. номер: MaTea
Цена: 5,00 лв.

23 MaTEA - Meta Mate приготвено като запарка с чаена торбичка? Да, необичайно е, но това е един от най-иновативните и последни продукти в палитрата на нашите приятели от  Meta Mate.

Традиционалистите и хората пиещи Мате по традиционен способ в кратунка и с мундщук, вероятно ще се усмихнат на предложението. Независимо от това, идеята зад 23 MaTEA е то да достигне до по-широк кръг от хора. В забързаното ни ежедневие и това е начин да се докоснем до магията на Мате. А после какво пътешествие с Мате всеки ще избере...

23 MaTEA притежава всички качества на класическото Meta Mate 23 съчетавайки удобството на обикновената чаена запарка. Това е мате със съдържание на листа и фини клонки.

Сушено по класическия способ, то притежава мек и балансиран вкус с едва доловима горчивина. Притежава отчетлива свежест, благодарение качеството на дърветата от които е добито и се характеризира с повишено съдържание на theobromine и антиоксиданти.

Чудесен избор за път, когато нямате възможност да носите със себе си кратунка, мундщук и термос.

Това Мате е произведено от Barao Ltda., Brazil. Добито е от подбрани гори и дървета и представлява органик продукт,  сертифициран от EcoCert.

Всяка опаковка съдържа 10бр.  индивидуално вакуумирани чаени торбички, всяка от които по 1,6гр.

Характеристики
Характеристики
Грамаж
100 гр.