Alhild Organica

  • Марка: Alhild
  • Кат. номер:
Цена: 19,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Alhild Organica е органик, занаятчийска йерба с изключително присъствие и качество. Това е едно от онези предложения, които в известна степен биха могли да послужат като еталон за вкус и отношение, ведно със запазване връзката с корена и традицията.

Фракция

Сравнително едро нарязана листна маса с ниско количество клонки и прах. Въпреки това, балансът и правилната пропорция са постигнати. Чарът на фината част не е отнет и придава завършеност и допълнителен "тласък". Приготвя се лесно и удобно и запазва структура в calabaza дори след многократни запарки. Цветът е традиционния за отлежалите йербас - бледо зелено с жълти и кафеникави клонки.

Аромат

Веднага щом отворите пакета ще разпознаете дървесните аромати, синята слива, както и дим от огън горящ във влажната джунгла. Това не е опушвано чрез barbacua метода мате или поне производителя не заявява такава информация. Въпреки това, то притежава характерен нос на дим и опушени плодове и печива.

Вкус и тяло

Вкусът е богат, наситен и комплексен. Веднага ще ви изпълнят изобилие и контрасти. Категорично присъствие от умерената горчивина, леките свежи билкови нюанси, до барбекю и ядки. До средата на запарките Alhild Organica продължава да се разгръща и увеличава потенциала си, съответно въздействието. Достига интензивен пик, който преминава в дълго и непроменливо плато. Тялото е интензивно и го определяме като с висока плътност. Ефектът му е мощен и повдигащ и би се харесал на онези materos, които определено не се колебаят да пристъпят към силните вкусове.

Заключение

Alhild Organica би могло да е вашия добър събеседник във всички условия, време и приятелски кръг. Добрата йерба е като добрия приятел - способни са да се радват, да ни утешат и да ни вдъхновят за реалността такава каквато Е. С тази йерба "реалността" изглежда по-изразителна и красива. Чудесно предложение за настъпващите есенни месеци с кратунка топло мате и в добра компания.

Органик продук на Сooperativa Agricola Ltda de Oberá (Argentina)

Отлежаване в продължение на 12 месеца

Характеристики
Характеристики
Грамаж
500 гр., 1000 гр.