Anna Park

  • Марка: Anna Park
  • Кат. номер: 3502
Цена: 29,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Anna Park е класическа аржентинска йерба, направена по старите занаятчийски способи и с изключително внимание към детайла.

Ще намерите съдържанието и фракцията му изключително удобна и лесна за приготвяне. Средно до едро нарязване, с достатъчно съдържание на клонки с различна дължина. Умерено количество прахообразна част, запазвваща чара и позволяваща добро контролиране на постройката в кратунката. Цветът му е бледо жълтеникъв към маслинен, с леки кафеникави отенъци. Ароматът му, ах този аромат на гора, на дървесни нотки, в едно с леко портокалено кадифе... В него обаче, няма да откриете пушек, тъй каато е сушено с топъл въздух.

Anna Park е изключително интересна йерба. Може би няма да отличите нещо определено, което да е доминиращо, но изумителното е в хармонията и баланса на всичко в едно. Тук стигаме до негово величество Вкусът. В него нищо не е в повече, нищо не се бори и не доминира над останалото. Но пък има от всичко. Горчивината е едва доловима и ако не говорим за нея може и да не я забележите. Няма да разпознаете и каквато и да било агресивност. Силата му градира експоненциално с всяка следваща calabaza, променяйки вкуса от тревист и земен в първата половина на запарките, до сушени плодове и ядки по натам в пътешествието. Послевкусът му е комплексен и остава дълго на езика. Носи приятна свежест в комбинация с ядки и лека горчиво-сладникава нотка. Anna Park притежава средно плътно тяло, но променя интензивността си след първите няколко запарки. Има бърз пик на отдаване и много плавна крива на отмиване на вкуса и тялото при средна продължителност на запарките.

Ефектът обичаме да оставяме като тема за размисъл и изследване на вас приятели. Въпреки това, Anna Park е йерба която ще ви изненада приятно от състоянието и пространството в което ще ви отведе. Лекота, съзнателност и яснота... Може би и за вас е така?

Отлежаване в продължение на 3 години.

Anna Park е семейно занаятчийско производство, което се простира в резерват/парк на площ от 88,95 акра автентична и девствена джунгла. Той е част от така наречения Зелен Коридор за запазване на био разнообразието и под защитата на Еко Министерството в провинция Misiones.

Характеристики
Характеристики
Грамаж
500 гр.