Arai Despalada

  • Марка: Arai
  • Кат. номер: 8104
Цена: 22,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Arai Despalada е от нетипичните аржентински предложения. Защо ли, защото е нарязано в класическия уругвайски стил Tipo PU-1. Всъщност, в последните години все повече производители обогатяват и разчупват възгледите си. Arai  Despalada е точно това - богатство, традиция, но и фин полъх на модернизъм.

Фракция

Ситно нарязана листна маса, без съдържание на клонки и прах. Листата са единствено и само подбор първа ръка. Цветът е бледо зелен с доловима свежа нотка в него.

Аромат

Свеж, с характерните печива, дървесни и нотки на гъби. Надничат също и черен пипер, канела и индрише. Далечен пушек ще ви завърши палитрата.

Вкус и тяло

Интензивен и богат с плавно настъпваща тръпчивост, зеленина, кремообразност и умерена киселинност. На второ отпиване ще вкусите свежи зелени билки, водорасли и курабийки с ядки и сладко от сини сливи.

Тялото е интензивно с дълга продължителност на запарките при променящи се вкусови характеристики.

Въздействие

Високо стимулиращо и дълготрайно запазващо се във време на деня.

Заключение

Както и Ytacua Tipo Brasilena това са матес, които ако не за друго, то заради нетипичността и прекрачването на оковите на стиловете си заслужава да пробвате. Arai Despalada обаче отива далеч отвъд само опита да е различна йерба. Едно разкошно предложение облечено в елегантност и мощ и отвеждащо ви на многопластово вкусово приключение.

Отлежаване: 24 месеца

Kosher certificate

Характеристики
Характеристики
Наличност
Наличен
Грамаж
500 гр.