Arai Seleccion Especial е занаятичйско, аржентинско мате от Yerbamate.bg.

Arai Seleccion Especial

24лв.

2 налични

Описание на продукта:

Arai Seleccion Especial е превъзходно предложение, независимо от какъв ъгъл ще го погледнете. Първокласна опаковка, отговаряща напълно на съдържанието. Йерба издържана в традиционен аржентински стил и приготвена съобразно най-добрите занаятчийски практики.

Фракция

Класен подбор и пропорция на съставките: средно, дори по-едро нарязана листна маса, умерено дълги клонки и ниско съдържание на прах. Цветът е без изненади за класическа отлежала 24 месеца йерба – бледо зелен, със златисти и бежови отенъци.

Аромат

Интензивен с горски и землисти нотки, лека опушеност и загадъчни цветове. При запарките остава фин ореол на печива и ядки.

Вкус и тяло

С първата запарка се разкриват меки дървесни тонове, кедър и приятно пощипваща небцето свежест. Първото впечатление е на многопластовост, която ви кара да отпиете още. С последващите запарки Arai Seleccion Especial показва истинския си характер като постепенно, но уверено разкрива интензивността си. Ще вкусите вече интересен микс от сурови и печени ядки, землисти и нотки на гъби и дори лека сладникавост в послевкуса.

Тялото е средно интензивно с дълга продължителност на запарките при променящи се вкусови характеристики.

Въздействие

Високо стимулиращо и дълготрайно запазващо се във време на деня.

Заключение

Отличен пример за съюзяване на най-доброто от света на модерното и ръчното производство. Прекрасна занаятчийска йерба в подобаваща опаковка и отношение.

Отлежаване: 24 месеца

Kosher certificate

Допълнителна информация

Тегло 500 g

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Arai Seleccion Especial”