Baldo

  • Марка: Baldo
  • Кат. номер:
Цена: 15,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Baldo е класическа бразилска йерба на един от най-дълголетните производители в Бразилия. Фабриката е основана в далечната 1920г. и е сред онези, които задават посоката и определят аршина за подравняване на другите участници на пазара.

Фракция

Под класическа имаме предвид характерната за Бразилия и Уругвай ситно нарязана листна маса, без съдържание на клонки и с достатъчно ниво на прах. Или ерва издържана в стилът PU TIPO 1 или uruguayo.

Блендът е подбор от висококачествена листна маса, добита от собствените насаждения и посадъчен материал и разбира се, резултат от 100г. усъвършенстване.

Препоръчваме употребата на лъжицообразен мундщук или бразилска bomba. Цветът е със запазени свежо-зеленикави и златисти тонове. Отлежаването е само 8 месеца.

Аромат

Свежи зеленикави нотки и слама, печени ядки и далечен малц. На второ вдишване ще откриете печива, ядки и цитруси. Определяме аромата като комплексен и характерен за бразилска uruguayo ерва.

Вкус и тяло

Мощно и присъствено, с директна заявка за вашето внимание. Още при първата запарка ще отпиете микс от печени ядки, какао и печива. Въпреки плътното тяло, Baldo запазва точно необходимата свежест за комплексен вкус и впечатление. Запарките са продължителни, при равно и стабилно тяло без значими премени във вкус и интензитет. След отпиване, на небцето дълго ще усещате приятно послевкус, в който е скрита неочаквана сладост.

Заключение

В случай, че сте любители на Canarias, Del Cebador то това е избор точно за вас. Мощно, плътно и силно мате, със специфична заобленост и елегантност.

 

Разфасовки:

500г.

1000г.

Характеристики
Характеристики
Наличност
Наличен
Грамаж
500 гр., 1000 гр.