Barao Organica 1kg.

  • Марка: Barao
  • Кат. номер: 0102127
Цена: 38,00 лв. 34,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Barão Organica е прахообразно бразилско мате със съдържание на листа и стъбълца. Произведено от най-качествените и свежи листа от първата жътва, то е посланик на един от най-добрите и автентични Chimarrão вкусове на Rio Grande do Sul. Изсушено е и смляно по традиционния за Бразилия способ, като едновременно с това запазва и изключителна свежест. Типична за традиционните Chimarrão марки, фракцията му е наситено зелена смес от преобладаваща прахообразна част и малки стъбълца. Пакетирано e във вакуумна опаковка с цел дълготрайно запазване на цвета, вкуса и аромата.

Интензивен умерено опушен вкус със запазени ненатрапчиви зелени тонове и дълга продължителност на запарките.

Производството на Barao Organica запoчва с подбора на семената, отглеждани от компанията Barao в продължение на години единствено за Barao Premium и Organica. При производството му свежите листа биват изложени и опушени за кратко на силен огън до постигане на специфичния Barao вкус, гарант за най-високо качество.

Верни на репутацията си на пионери и водещи по качество производители в Бразилия, Barao прави следваща крачка и се превръща в една от първите сертифицирани био и органик марки на местния пазар. В отговор на нарастващия интерес към органик продукти и като естествено развитие на жизнения си цикъл, Barao решава да надгради своя топ продукт Barao Premium, чрез създаването на Barao Organica.

Топ продукт и прекрасен избор за любителите на бразилското Chimarrão.

Тази Erva предполага употребата на бразилски тип мундщук Bomba, както и построяването на мате по класически Chimarrão способ.

 

Характеристики
Характеристики
Промо
Промо
Наличност
Наличен
Грамаж
1000 гр.