Barao Organica 1kg - класическо бразилско Chimarrao

Промо! Barao Organica1kg.

38лв. 35лв.

8 налични

Описание на продукта:

Barão Organica е прахообразно бразилско мате със съдържание на листа и стъбълца. Произведено от най-качествените и свежи листа от първата жътва, то е посланик на един от най-добрите и автентични Chimarrão вкусове на Rio Grande do Sul. Изсушено е и смляно по традиционния за Бразилия способ, като едновременно с това запазва и изключителна свежест. Типична за традиционните Chimarrão марки, фракцията му е наситено зелена смес от преобладаваща прахообразна част и малки стъбълца. Пакетирано e във вакуумна опаковка с цел дълготрайно запазване на цвета, вкуса и аромата.

Интензивен умерено опушен вкус със запазени ненатрапчиви зелени тонове и дълга продължителност на запарките.

Производството на Barao Organica запoчва с подбора на семената, отглеждани от компанията Barao в продължение на години единствено за Barao Premium и Organica. При производството му свежите листа биват изложени и опушени за кратко на силен огън до постигане на специфичния Barao вкус, гарант за най-високо качество.

Верни на репутацията си на пионери и водещи по качество производители в Бразилия, Barao прави следваща крачка и се превръща в една от първите сертифицирани био и органик марки на местния пазар. В отговор на нарастващия интерес към органик продукти и като естествено развитие на жизнения си цикъл, Barao решава да надгради своя топ продукт Barao Premium, чрез създаването на Barao Organica.

Топ продукт и прекрасен избор за любителите на бразилското Chimarrão.

Тази Erva предполага употребата на бразилски тип мундщук Bomba, както и построяването на мате по класически Chimarrão способ.

Допълнителна информация

Тегло 1000 g

1 review for Barao Organica1kg.

 1. 5 от 5

  :

  Имах високи очаквания, но Barao Organica ги задмина.

  Основните плюсове за мен са:

  – Оптимална едрина
  – Добре балансиран вкус, който ми допадна много
  – Отлична опаковка и оптимално съхранение.

Добавете отзив