Bombilla - сребърен мундщук

  • Кат. номер: silver 1
Цена: 260,00 лв.

Прав мундщук изработен от сребро с дължина 16 см.  Декориран е с традиционни орнаменти изработени също от сребро: змия, андийски кръст и други. Ансамбълът им символизира прехода от физическия към духовния свят и трансформацията на напитката по време на издигането й през мундщука. В долния край завършва с лъжицообразен филтър с прецизно направени oтвори, филтриращи дори и най-дребните gaucho фракции. Полиран е отвън и е допълнително обработен с ултразвук до пълното му дезинфекциране, почистване и блясък.

От древни времена хората са познавали и използвали антисептичните и лечебни свойства на среброто. Употребявали го както външно, налагайки го върху открити рани, така и вътрешно, приемайки го във вид на сребърна вода. То е мощен дезинфектант, способен изключително ефикасно да унищожава патогенни микроорганизми и бактерии, при това в много ниски концентрации.

Издигайки се от calabaza по сребърния мундщук, Мате по естествен начин се пречиства, трансформира и допълнително зарежда.

Този мундщук не търпи амортизация и е практически "вечен". Това е и една чудесна възможност за индивидуализиране на вашите Мате аксесоари.

Независимо, че в момента не разполагаме с наличност, по ваша заявка можем в рамките на 2-3 седмици да изработим такава bombilla. Бихме могли дори да я променим и индивидуализираме съобразно вашите предпочитания.

Материал: сребро

Тегло: 36 гр.

Дължина: 16 см.

Характеристики
Характеристики
Дължина
16 см.