Calabaza Glass Ethno - стъклен съд за мате с етно елемент от Yerbamate.bg

Calabaza Glass Ethno 170ml

33лв.

Изчерпан

Описание на продукта:

Calabaza Glass Ethno 170ml e ръчно изработен, стъклен съд за мате. При направата му е приложен традиционен способ на издухване на стъклото през специална тръба, така наречената tibia. Това позволява грациозното му оформяне и постигането на изключителна гладкост на повърхността. Този метод превишава качеството на артикулите произведени по машинния способ, благодарение на възможността от употребата на стъклени текстури с много високо качество.

За допълнителен ефект и красота са добавени две текстилни шевици в зоната на гърловината и столчето. Ансамбълът е умело завършен от своеобразната метална брошка, наподобяваща луксозна папийонка. 

Чрез Calabaza Glass приготвянето и пиенето на мате е истинско удоволствие. Стените са изключително прозрачни и бляскави и това позволява да наблюдавате целия процес на приготвяне и отпиване без да изпускате и елемент от него. Специалната форма и дизайн са взаимствани от традиционните кратунки от Palo Santo, както и от бразилските cuias. Съответно, притежава изключителна ергономичност и приляга удобно в ръката. Крачето е направено от масивно стъкло и елиминира всякакъв риск от преобръщане на съда, придавайки му изключителна стабилност.

Calabaza Glass е прекрасен избор за приготвяне на chimarrao, както и за демонстрационен съд при мате кръгове или друго.

Комбинира се чудесно с Bomba MIni или друг мундщук с дължина около 16-17см.

За избор на вариация (цвят на шевицата, брошката) моля погледнете снимките и ни пишете!

.

Характеристики и параметри:

Височина: 10см.

Дълбочина: 8см.

Широчина на гърлото: 5см.

Вместимост: 170мл.

Препоръчителна дължина на bombilla: 15 – 19см.

Произход: Полша

Други: производителя гарантира устойчивост до около 85-90° температура на водата. Въпреки това, бъдете внимателни към температура на вашата вода за мате!

Допълнителна информация

Тегло 200 g

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Calabaza Glass Ethno 170ml”