Calabaza Triskelion Dao - Керамична кратунка за мате от Yerbamate.bg.

Calabaza Triskelion Dao

42лв.

Изчерпан

Описание на продукта:

Calabaza Triskelion Dao е средна по обем керамична calabaza (чаша) за приготвяне на мате в аржентински и бразилски стил.

Изработена по занаятчийски способ в единствена бройка, тази calabaza е чудесна възможност да индивидуализирате своя Мате стил, както и да зарадвате любим човек с уникален и неповторим подарък.

За направата ú е използвана бяла българска глина. Вътрешните и външните ú стени са покрити със светло бежова глазура. На лицевата страна е изобразен Трискелион или „трикраката спирала“. В келтската традиция, този символ вярват представя триединството, а именно: а) земя, океан, небе; б) живот, смърт, прераждане; в) настояще, минало, бъдеще; г) баща, майка, рожба. Развивайки се от центъра навън, представя също и кръговото движение и цикличността в природата. Авторът умело е вплел и стилизирал в триединството и символа за двете начала – Ин и Ян.

С Calabaza Triskelion Dao ще се насладите на Мате вкус без добавени от съда аромати, а така също и на изключителното удобство при поддръжката и измиването ú. Тя е компактна по форма и вместимост и независимо от материала за направата ú, би била верен спътник във вашите Мате пътешествия и преживявания.

.

Вместимост: 170-200мл.

Екстериор: глазура – Светло бежово

Интериор: глазура – Светло бежово

Авторска творба на Румяна Дочева-Савова.

Допълнителна информация

Тегло 300 g

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Calabaza Triskelion Dao”