Campesino Classic 500g.

  • Марка: Campesino
  • Кат. номер: 0102025
Цена: 13,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Campesino Classic е мате със съдържание на листа и стъбълца. Независимо че е наречено "класическо", това е продукт, в който производителите са вложили целия си ресурс и най-добрия материал за постигането на постоянен и продължителен вкус.

 

Фракция

Типичната парагвайска със ситно нарязана листна маса, богато съдържание на прашна част и умерено количество стъбълца. Цветът е бежов и бледо зелен с тук-там светли клонки.

 

Аромат

Плътен нос на печива, дим и сладникави конфитюрени нотки. В края ще усетите свежи зелени треви и фин гъбен тон.

При запарките тези нюанси се запазват, но преобладаващи са тютюневите и пушечните.

 

Вкус и тяло

И тук бихме използвали класически за определянето на вкуса. Той е палитра от землисти, димни и тютюневи вкусове, а като структура е рустикален с лека малцовост. Горчивината е изразена, но в цялото богатство от вкусове някак не е дразнеща.

Тялото е плътно и дълго време отдава във време на запарките. Структурата е мощна, като във втората половина на запарките омеква и напомня на по-лека аржентинска йерба.

 

Заключение

За класическите вкусове и марки винаги ще има място, търсене и развитие към подобряване на качеството и цената.

Campesino Classic е именно такава йерба. Тя е с висока стимулация и бихте усещали ефекта й дълго през деня. Препоръчваме употребата й сутрин или преди обяд. Фокусът ви ще е точно тук и на нужното ви ниво за творчество или продължителна работа.

 

Опаковка: 500г.

Опушване: да

 

Характеристики
Характеристики
Наличност
Наличен
Грамаж
500 гр.