Calabaza Caracas

Calabaza Caracas (кратунка) за мате с обков от Yerbamate.bg

Calabaza Caracas е елегантна тиквена кратунка за мате с обков от алуминий и вместимост около 200мл. Ръчно гравирана в ефектен спираловиден десен. Вместимост: 200-250мл Височина: 7,5-1см Пропоръчителна дължина на мундщук: 16-19см За подготовка на кратунката за първо пиене на мате, моля погледнете тук . При подготовката на кратунката, както и при първите няколко запарки е възможно леко пускане […]

Прочети повече →

Calabaza Misiones

Calabaza Misiones (кратунка) за мате с обков от Yerbamate.bg

Calabaza Misiones е елегантна тиквена кратунка за мате с обков от алуминий и вместимост около 200мл. Декорирана е чрез температурен способ и не оставя следи от боя или друго по ръката. Вместимост: 200-250мл Височина: 7,5-1см Пропоръчителна дължина на мундщук: 16-19см За подготовка на кратунката за първо пиене на мате, моля погледнете тук .

Прочети повече →

Calabaza Amigo

Calabaza Amigo

Calabaza Amigo е малка тиквена кратунка за мате с обков от неръждаема стомана 18/8 и вместимост 200мл. Вместимост: около 200мл Височина: 8-9,5см Пропоръчителна дължина на мундщук: 16-19см За подготовка на кратунката за първо пиене на мате, моля погледенете тук .

Прочети повече →