Costa Norte

13.50лв.25лв.

Описание на продукта:

Costa Norte е мате със съдържание на листа и клонки. То е представител на традиционното аржентинско производство, като в състава му ще откриете умерено количество клонки и прах и основно листна маса. Въпреки това, Costa Norte 500g е необезпрашено мате като прахообразната част е естествено образувана при натрошаването на листата, а не от тенденциозно смилане. Съответно, наличието на по-ситни и прахообразни части придава на напитката дълбок и плътен аромат, с характерен вкус и горчивина.

Costa Norte е със средна до средна-висока продължителност на запарките, но обърнете внимание, че с повишаване на запарките силата на настойката се повишава значително. В него може да откриете лек нос на окосена трева и цитруси и е изключително подходящо за ежедневна упетреба или за сега навлизащи в света на мате.

Срок на годност: 03/2021

Производител: Продукт на аржентинската компания Nuevos Emprendimientos S.A. (S.A.N.E.S.A.). Компанията е основана през 1992, а производствените й мощности са разположени в Obera, в централната част на провинция Misiones.

Характеристика:

- без дим

- сушене в продължение на 12 часа

- последващо отлежаване в продължение на 8 месеца

Допълнителна информация

Тегло 500 g

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Costa Norte”