Cuatro Caminos Organica

  • Марка: Cuatro Caminos
  • Кат. номер: 4402
Цена: 26,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Cuatro Caminos Organica - е премиум занаятчийска йерба, многократно отличена със златни награди на мате  конкурси. Това е продукт, който в най-висока степен отговаря на понятието семейно и малко производство.  Целият процес от отглеждането на дърветата, до пакетирането се извършва в малък кооператив и е дело на ръчен труд. Резултатът е единствено и само чистота и най-високо качество.

Фракция

Традиционна аржентинска - средно нарязана листна маса, умерено количество клонки и малко съдържание на прах. Цветът е блед и дължащ се на 18 месечното отлежаване.

Аромат

На слама, на печива и леки цитруси. На заден фон се появяват меки дървесни и аромати на тютюн. Cuatro Caminos не е опушвано мате и затова интензивния дим не присъства в него. При запарките се разкриват и леки землисти нотки.

Вкус и тяло

Вкусът е балансиран, кремообразен и объл. Дървесните вкусове на дъб и рожков са добре балансирани с изразена свежест и мека горчивина. Това е мате, което притежава кристалност и бистрота. Тялото му е умерено, дори леко и приятно. Би било подходящо както за заклети materos, така и за сега навлизащи в света на мате. Продължителността на запарките е средна при сравнително равно плато.

Заключение

Cuatro Caminos Organica е превъзходна йерба от категорята на Sol de Acuario, Titrayju, Kraus Gourmet. Рафиниран вкус, качество и отношение присъстват във всяка глътка. Мате без дим и употреба на хербециди, пестициди или други химикали. Органик и занятчийски продукт подходящ за ежедневна употреба, независимо от опитността ви.

Препоръчваме!

Характеристики
Характеристики
Наличност
Наличен
Грамаж
500 гр.