Cuia Ceramic

  • Кат. номер: Ceramic_Variety_Cuia
Цена: 49,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Cuia Ceramic е серия от авторски, ръчно изработени и в единични бройки керамични съдове за мате. Считаме, че това не е просто съд, а пространство. Място където се съгражда, твори и трансформира напитката, самият matero и света.

Това е превъзходна възможност да индивидуализирате своя Мате стил, както и да зарадвате любим човек с уникален и неповторим подарък.

За направата е използвана бяла българска глина, ръчно теглена в уникална форма/и и чувство. В тази серия основната линия е вдъхновена от български мотиви - шевица, оренда и др. Вплетена е идеята за родния тотем ведно с корена на напитката и функционалността на съда. Вместимостта и формата на съдовете е оптимизирана в продължение на 5 години сътворяване на неповторими един с друг съдове! Резултатът е изключително присъствие, удобство и изящество.

Със съдовете от серията Cuia Ceramic ще се насладите на Мате вкус без добавени от съда аромати, а така също и на изключителното удобство при поддръжката и измиването. Те са компактни по форма и вместимост и независимо от материала за направата им, биха били верен спътник във вашите Мате пътешествия и преживявания.

.

Вместимост: 200-220мл.

Екстериор: вариации

Интериор: вариации

Авторска творба на Румяна Дочева-Савова.

Моля при поръчка уточнете кой съд бихте искали или ни пратете снимка, screen shot или друго.

Благодарим.

Характеристики
Характеристики
Наличност
Наличен
Вместимост
200 мл., 220 мл.