Fidel Moringa

  • Марка: Fidel
  • Кат. номер:
Цена: 14,00 лв. 12,60 лв.
+ -
Моля, изберете:

Fidel Moringa е балансирана, аржентинска йерба със съдържание на moringa oleifera. В допълнение към благотворния ефект на мате (ilex paraguarensis), производителят е добавил още малко чар и така е постигнал феноменално вкусен и здравословен съюз.

Фракция

Класическа аржентинска със съдържание на средно едра листна маса, стъбълца и почти напълно обезпрашена. 96% от които йерба и 4% moringa. Цветът е бледо зелен, с бежови и златисти отенъци.

Аромат

Свеж, цветен и билков. На второ вдишване ще усетите плътност и леки печива. За йерба с добавена билка, считаме че баланса е повече от прекрасен. Не се бият и не "настърчат" аромати от йербата или moringa.

Вкус и тяло

Fidel Moringa е една от любимите ни предложения с билки. Защо ли - заради баланса и хармонията. Притежава характерната плътност на отлежалите марки, но и свежест от билката. Леки печени ядки и дори пикантна сладост в края на отпиването. Това е йерба, която не е маскирана от самата добавка, а е пример за чудесен съюз без доминация. Адмирации към производителя за искреното отношение към направата и потребителя. С напредванеето на запарките ще вкусите и ароматни печива и мармалад.

Тялото е със средна и дори умерена интензивност, при средна продължителност на запарките.

Заключение

Определено препоръчваме това рядко явление Fidel Moringa. Качеството тук оправдава по-високата цена, като поставя така актуалния въпрос - Какво купуваме, цена или отношение и сърце? За нас, тази йерба е именно това. Един чудесен пример за баланс, полезност и автентичност.

Отлежаване: 24 месеца

Moringa Oleifera е растение характерно за териториите на южна Индия. Въпреки това, то може и вирее и в тропическите и суб-тропическите райони на Азия и Африка. В традиционната медицина от векове е позната употребата на всичките му части - семена, корени, стъбла и листа. Те са известни с високото си съдържание на витамини С, А, калций, желязо и други. Сред най-често използваните му предназначения са:

- при диабет;

- противовъзпалително средство;

- анти-бактериално и противовирусно средство;

- антираково средство;

- други.

Характеристики
Характеристики
Промо
Промо
Наличност
Наличен
Грамаж
500 гр., 250 гр.