Flor de Jardin Tradicional

  • Марка: Flor de Jardin
  • Кат. номер: 1121
Цена: 23,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Flor de Jardin Tradicional е поредното разкошно попълнение в нашата палитра от занаятчийски йерби. Марката е кооператив обединяващ усилията и производството на много малки стопани и датира от 1973г. 

 

Фракция

Необичайна за аржентинска йерба - средно-едро нарязана листна маса с умерено съдържание на стъбълца и достатъчно количество прах. Напомня накои от по-едрите парагвайски примери, както и Don Lucas по едрина. Цветът е класически бежов, с бледи зелени и почти бели елементи.

 

Аромат

Вероятно, една от най-характерните черти е интензивният землист нос. След него пристигат горски гъби и, разбира се, сухи поля. Свежест тук не ще усетите, но класическите печива приятно ще ви стоплят.

 

Вкус и тяло

Вкусни и интензивни тонове на ядки, печен лешник и сушени сини сливи. С напредване на запарките, йербата ще ви остави с усещането за едро зърнести танини по езика, достатъчна горчивина и умерена киселинност. Тялото е със средна, средно-висока интензивност и определено притежава характер. Запарките са с над средната продължителност, при лека промяна във вкусово отношение. От средата натам, след 4-5, тялото омеква и разкрива приятни черни плодове, черница и фина сладост.

 

Заключение

Йерба със силно стимулиращо въздействие и заряд за интензивна физическа активност.

 

Опаковка: 500г.

Опушване: не

Характеристики
Характеристики
Наличност
Наличен
Грамаж
500 гр.
Ново
Ново