Gaucha da Serra - премиум бразилско chimarrao от Ъербамате.бг

Gaucha Da Serra

31лв.

10 налични

Описание на продукта:

Gaucha Da Serra е класическо (прахообразно) бразилско Chimarrão  с ограничено съдържание на стъбълца. Цветът му е интензивно зелен благодарение на цялостния и завършен процес на сушене и опушване, следващ старите занаятчийски традиции в мате производството. Зеленият тон преобладава и в аромата му, наподобяващ свеж полъх от джунглата и листа coca. Именно това е и една от специфичните му характеристики: умело балансирана, елегантна опушеност, ведно с богатство от уникални зелени тонове, не само в аромата, но и пренесени във вкуса. Интензивността му е типична за бразилските прахообразни фракции. Тя е фино пътешествие между умерено до интензивно тяло, в зависимост от пропорцията на Erva спрямо обема на кратунката и водата.

Gaucha Da Serra е Erva с дълга продължителност на запарките при запазване на вкусовите качества и нарастване интензивността след 2-4 запарка. При подходяща температура на водата, то търпи 20, дори и повече запарвания с едно зареждане на кратунката. С него бихте могли да се насладите на истински дълъг мате кръг. Ето защо ние го нареждаме сред най-добрите и любопитни образци на бразилското Chimarrão. Препоръчваме го за всички търсачи на различното в света на мате.

Произведено от малка компания от Южна Бразилия, при направата му са спазени всички изисквания на свежото Chimarrão. Пакетирано е през Юни 2016г., като това е първия износ на компанията извън Бразилия.

При пакетирането му, на опаковката е погрешно отбелязан срок на годност 10/2016, вместо 10/2018. Затова го предлагаме на промоционална цена.

Допълнителна информация

Тегло 1000 g

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Gaucha Da Serra”