Guarani Mate Beer

  • Марка: Yerbamate.bg
  • Кат. номер:
Цена: 7,20 лв.
+ -
Моля, изберете:

Guarani Mate Beer е първата бира в България със съдържание на йерба мате. Тя е дългогодишно обмислян продукт с целенасочено намерение и замислен като част от серия бири със съдържание на получилото почти култов статут растение.

Guarani Mate Beer е светла бира в стил pale ale. Нефилтрирана и непастьоризирана, с естествена утайка. Тя е хармоничен баланс на крайности. Опиянение в пълно присъствие и повишена енергия. Благодарение на активните съставки на добавената йерба, това е бира, притежаваща способността едновременно да стимулира и релаксира тялото и да прояснява съзнанието.

Спокойствието на добрата бира и тонусът на мате.

 

Йерба мате
“Напитката на Боговете” - отвара, традиционно позната сред обичаите на племената guarani, приготвена от листата на вечнозеленото дърво ilex paraguariensis, виреещо в тропическите гори на Аржентина, Бразилия и Парагвай.

Един от най-мощните познати антиоксиданти, растение на силата и форма на възприемане на света. Мате е стимулант, осигуряващ дълготраен ресурс и енергия. От шестте най-разпространени стимуланта, то се характеризира с най-балансирано, тонизиращо и подхранващо действие.

 

Произведена и бутилирана в България от София Брю ООД, София

Характеристики
Характеристики
Наличност
Наличен