Jepea Organica

  • Марка: Jepe`a
  • Кат. номер: 1475
Цена: 30,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Jepea Organica или традиция и споделяне опаковани в най-високо качество и под формата на йерба мате. Марката е основана като кооператив имащ за цел да обедини усилията на множество малки семейни производста и така да получат правилна отплата за десетилетията грижа за земята и със земята. 

Самата йерба е сред една от най-високите "летви" като качество, отношение и философия. Сред едни от целите на кооператива са: предлагането на продукт без никакви компромиси към качеството, едновременно с живот със земята, запазването на местната общност и справедливо заплащане.

Изключителен пример за йерба от Misiones!

 

Фракция

Считаме, че фракцията излиза от понятието за класическа аржентинска. Едрината на листната маса е изненадваща дори, съдържанието на клонки от различна дължина е умерено, а прашната част почти липсва. Цветът е блед, в гамата на бежовите и бледо-зелени нюанси.

 

Аромат

Традиционен - сушени поля, билки, печива, ядки и леки дървесни тонове, доплънени в края с фин дим.

 

Вкус и тяло

Богат, плътен и балансиран. През цялото време на отпиване се гонят свежа киселинност, достатъчно танини и деликатна сладост в послевкуса. Лека соленоватост, ядково мляко и малцовост. Тялото е със средно интензивна плътност, но търпи многократни запарки при запазване на платото на вкуса. Останалото е за вас, а то е много за изследване... Стимулацията му е умерена и плавна.

 

Заключение

Дали си струва, определено да. Не всеки ден имаме възможност за такова взаимодействие..

 

Опушване: не

Отлежаване: да

Органик сертификати: Organico Argentina and Argencert Organico

Характеристики
Характеристики
Грамаж
500 гр.
Ново
Ново