Kraus Organic Gourmet

  • Марка: Kraus
  • Кат. номер: 1008
Цена: 21,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Kraus Organic Gourmet или там където балансът е всичко. Хармония от чистота, плътност, най-високо качество на изходната суровина и разбира се онова в което ви поставя - присъствие. Премиум, наистина премиум марка и качество. За направата на тази йерба листата преминават специален подбор и сортиране. Тя неслучайно е част от линията "Гурме и Вино".

Фракция

Класическа аржентинска - средно, до едро нарязана листна маса със съдържание на листа и клонки и напълно обезпрашена. Блед бежово-зелен цвят със светли, почти избледнели жълти клонки, резултат от 12 месечното отлежаване.

Аромат

Дъх на поля, лек тост, печива и ядки. Никакво съдържание на дим вследствие сушенето чрез топъл въздух. Ароматните характеристики се запазват и във време на запарките.

Вкус и тяло

Вкусно и насищащо, но ненатрапчиво. Леко, средно леко тяло, кадифен ефект и сладък послевкус. Обрана горчивина и добре интегрирана киселинност. Средна продължителност на кръга запарки при променливо плато.

Заключение

За мнозина Kraus е позната марка и се характеризира с вече утвърден и характерен почерк. Независимо от това, Kraus Organic Gourmet е за откривателите, за начинаещите и всички останали. Тя няма да ви извади от обувките със сила и грубост, но ще ви спечели с кадифена мекота и приятелство, сладост и хармония. Не винаги повечето е повече, напротив. Дали да опитате и заслужава ли си цената - категорично!

100% органик продукт.

Характеристики
Характеристики
Наличност
Наличен
Грамаж
500 гр.