Mate Green Absinth

  • Марка: Mate Green
  • Кат. номер: 3933
Цена: 14,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Mate Green Absinth е освежаваща бразилска йерба от най-високо качество.

Фракция

Фракцията е средно до едро нарязана, прясна листна маса (95%) в комбинация с 5% натурални съставки - artemisia absinthium (бял пелин), мента и резенеЦветът е наситено зелен с практически липсваща прахообразна част и пренебрежимо ниско количество клонки.

Аромат

Наситен и характерен нос на свежест, прясна мента и лека горчивина. Въпреки това, комбинацията не е еднопластова, напротив още на аромат ще ви въведе в триизмерно приключение. Във време на запарките се проявяват и отдават с различна сила самите билки и мате, рисуващи свежа, но плътна картина.

Вкус и тяло

Mate Green Absinth е пример за най-доброто от Бразилската джунгла и смелата комбинация с бял пелин. Това е предложение за любителите на новото и експериментаторите. Добавените билки и особено белия пелин придават на вкуса допълнителна горчивина, която не е дразнеща, а по-скоро носи още свежест. Ментата и резенето пък оставят лека хладина на небцето и желания за още отпиване. Вкусът му е дълбок и многопластов. Тялото е много интересен микс между свежест и плътност. Kатегоризираме гo като средно със средно-дълга продължiтелност на запарките.

Заключение

Смело и уникално предложение в света на мате. Ако дръзвате да изследвате, то опитайте.

Това е йерба, която чудесно подхожда и като студено мате terrere.

Свежо, зелено мате от бразилския производител Laranjeiras (Rio de Sul), адаптирана и пакетирана за европейския пазар от нашите приятели от Mate Green.

Характеристики
Характеристики
Наличност
Наличен
Грамаж
400 гр.