Mate Green Curupira

  • Марка: Mate Green
  • Кат. номер: 3929
Цена: 14,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Mate Green Curupira е феноменален мате микс с изобилие от здравословни билки. Доста можем да спекулираме върху това как е възникнала идеята за съдаването му и от какво е породена... Независимо от това, пред вас е продукт с широко въздействие и изключителни вкусови характеристики. Изключително подходящ за студените месеци и компенсиране недостатъците в тялото.

Фракция

Фракцията е средно до едро нарязана, прясна листна маса (90%) в комбинация с 10% натурални съставки - Curupira или licorice (женско биле), коприва, блатен аир, veronica officinalis (великденче), бъз и дива роза. Практически липсваща прахообразна част и пренебрежимо ниско количество клонки. Цветът е наситено зелен с бледи бежови и кафеникави тонове.

Аромат

Леко сладък аромат от женското биле, фини зелени тонове и цветове. Наистина палитра от аромати. Във време на запарките се проявяват и отдават с различна сила самите добавки и мате.

Вкус и тяло

Mate Green Curupira е йерба с богат вкус и дълбоки аромати. Не ще намерите горчивина и киселинност по никакви критерии на "мате пиенето". Женското биле внася изключително приятна и умерена сладост. Тревисти и земни нотки от копривата и блатния аир ще усетите след 2-3 запарка. Още с първата обаче, ще намерите розата и приятното ухание от белия бъз. Тялото му е плодово и богато със средна плътност и средна продължителност на запарките.

Заключение

Наистина, въздействието по отношение послеефект от употребата му, както и точния баланс на вкусове е УАУ... Сами може да проучите ползите от добавките към самата йерба. Резултатът е великолепие. Неслучайно наши приятели оприличиха това мате с думите "единствено по рода си".

Това е йерба, която чудесно подхожда и като студено мате terrere.

Свежо, зелено мате от бразилския производител Laranjeiras (Rio de Sul), адаптирана и пакетирана за европейския пазар от нашите приятели от Mate Green.

Характеристики
Характеристики
Наличност
Наличен
Грамаж
400 гр.