Mate Green Fuerte

  • Марка: Mate Green
  • Кат. номер: 3907
Цена: 15,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Mate Green Fuerte е високо енергизираща бразилска йерба със съдържание на листа, клонки и стимулиращи ароматни билки и плодове.

Фракция

90% йерба мате обогатено с 10% силно "вдигащи" добавки: листа от гинко билоба, гуарана, касис, катуаба и годжи бери. Фракцията е средно до едро нарязана листна маса с минимално съдържание на клонки - 95% мате листа и 5% млади мате клонки. Цветът е натюр-морт от свежо-зелено с червени и оранжеви нотки.

Аромат

Още с отварянето на пакета ще вдишате специфичния свеж аромат на гуарана и катуаба. Във време на запарките се разкриват сладникавите нотки от годжи бери и касис. В края им пък, аромат отдават листата от гинко билоба. Въпреки това, ароматът и впоследствие вкусът на самата йерба не е подтиснат, ще го разпознаете като канапе от горски мъх зад всичките цветове и аромати.

Вкус и тяло

Вкусът е пикантен, наситен и стимулиращ. И тук както при всички други продукти на Mate Green, няма да намерите горчивина или танинова острота. Това е постигнато благодарение на високото качество на листната маса. Производителят се старае да поддържа необходимата сянка за всички дървета, независимо от локацията им. Това спомага за ниското ниво на горчивина и матеин.

Веднага при отпиването ще почувствате вкуса и ефекта от добавените билки. Разгръщането им е плавно и хармонично. Комбинацията от неопушено мате и ароматни добавки я прави подходяща както за класическо топло мате, така също и за студено мате terrere. Тялото на Mate Green Fuerte е със средна плътност, при средна продължителност на запарките.

Заключение

Mate Green Fuerte е неслучайно наречено Силно, Горещо. То представлява уникална комбинация с цялостен ефект върху тяло и съзнание. Притежава мощта и стимулиращия ефект на гуарана, освежава паметта и работата на съзнанието благодарение на листата от гинко. Катуаба и годжи бери пък подпомагат имунитета и либидото. Препоръчваме за онези моменти в които ни е нужно и още малко енергия.

Свежо, зелено мате от бразилския производител Laranjeiras, адаптирана и пакетирана за европейския пазар от нашите приятели от Mate Green.

60% от листата са събрани от дървета живеещи в естествена среда или джунгла, останалите 40% са от хълмовете на плантацията намиращи се над 800м. надморска височина.

Характеристики
Характеристики
Грамаж
400 гр.