Mate Green Gotu Cola

  • Марка: Mate Green
  • Кат. номер: 3930
Цена: 15,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Mate Green Gotu Cola е прекрасна стимулираща и антиоксидантна комбинация на първокласна бразилска йерба с мощни антиоксидантни добавки.

Фракция

Фракцията е средно до едро нарязана, прясна листна маса (90%) в комбинация с 10% натурални съставки - Gotu Cola, арония, хибискус и цитруси. Практически липсваща прахообразна част и пренебрежимо ниско количество клонки. Цветът е наситено зелен с червени отенъци от аронията и хибискуса.

Аромат

Мек аромат като на зелен чай, лека сладникавост, ведно с лека кисела нотка. Във време на запарките се проявяват и отдават с различна сила самите добавки и мате.

Вкус и тяло

Mate Green Gotu Cola е йерба, която притежава мек, но характерен вкус. Както в аромата, така и във вкуса ще усетите прилика със зелен чай. Леки свежи и киселинни нотки от добавения хибискус и фин сладко-кисел вкус от аронията. Горчивината и тук, както и при другите продукти на Mate Green е почти сведена до нула. Постигнато е благодарение на липсата на опушване и отлежаване, както и на отглеждане дърветата на умерена сянка! Тялото му е деликатно и свежо със средна плътност и средна продължителност на запарките.

Заключение

Това е йерба с изключително въздействие върху имунната систем. Подпомага функцията на мозъка, паметта и концентрацията. В крайна сметка Gotu Cola се използва от хилядолетия в китайската и азиатска медицина.

Това е йерба, която чудесно подхожда и като студено мате terrere.

Свежо, зелено мате от бразилския производител Laranjeiras (Rio de Sul), адаптирана и пакетирана за европейския пазар от нашите приятели от Mate Green.

Характеристики
Характеристики
Наличност
Наличен
Грамаж
400 гр.