Mate Green Guayusa

  • Марка: Mate Green
  • Кат. номер: 3924
Цена: 14,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Mate Green Guayusa е прясна бразилска йерба с изключително дълбок аромат и характерно въздействие.

Фракция

Фракцията е средно до едро нарязана, прясна листна маса (94%) в комбинация с 6% натурални съставки - Ilex Guayusa, невен, алое, горчив пъпеш и ябълка. Практически липсваща прахообразна част и пренебрежимо ниско количество клонки. Цветът е наситено зелен, с леки бежови и  кафеникави отенъци.

Аромат

Богат, кадифен нос със земни нотки, флорални елементи и плодове. Разнообразие, богатство и дълбочина на аромати. Във време на запарките се проявяват и отдават с различна сила самите добавки и мате.

Вкус и тяло

Mate Green Guayusa е йерба която ще ви усмихне широко с разнообразието си от вкусове. Още с първата кратунка впечатление прави почти незабележимата киселинност и горчивина. Или изключително умелото им балансиране сред плодовите и флоралните аромати. На преден фон излизат ароматите от невена, пъпеша и ябълката. При последващите запарки се разкриват меките, но дълбоки вкусове на алое, както и отдаването на Guayusa или както го наричат "парагвайското или еквадорско мате". Тялото му е плодово със средна плътност и средна продължителност на запарките.

Заключение

Това е йерба, която умело комбинира ефекта на двете вечно зелени дървета от семейството на Aquifoliaceae - Ilex Paraguarensis и Ilex Guayusa. Благодарение на високото съдържание на теобромин и кофеин, последното в добавка към микса носи спецефична доза екстра настроение и енергиен заряд. Комбинацията е чудесно предложение за всички materos - за онези, които търсят необичайното, за онези с още жажда за енергия, за ориентираните към богатия вкус и аромат.

Това е йерба, която чудесно подхожда и като студено мате terrere.

Свежо, зелено мате от бразилския производител Laranjeiras (Rio de Sul), адаптирана и пакетирана за европейския пазар от нашите приятели от Mate Green.

Характеристики
Характеристики
Наличност
Наличен
Грамаж
400 гр.