Mate Green mas Energia Guarana

  • Марка: Mate Green
  • Кат. номер:
Цена: 7,50 лв.
+ -
Моля, изберете:

Mate Green mas Energia Guarana е високо енергизираща бразилска йерба със съдържание на листа, клонки, ароматни билки и плодове. Изключително подходяща при енергоемки, спортни и други ежедневни дейности, свързани не само с физическо, но и с ментално натоварване. Умело балансирана комбинация, която би могла драстично да ви промени отношението към комбинацията на мате с гуарана.

Фракция

93% йерба мате обогатено със 7% натурални и ароматни треви и плодове: гуарана, мента. лимонена трева, метличина и венчелистчета от невен. Фракцията е средно до едро нарязана листна маса с минимално съдържание на клонки - 95% мате листа и 5% млади мате клонки. Цветът е натюр-морт от свежо-зелено с наситени червени и оранжеви нюанси.

Аромат

Веднага при отварянето на пакета впечатление ще ви направи приятния и леко сладък аромат. На втори план надничат лимонената трева и леката мента. Страхотна комбинация и пълнота от свежест, но не горчивина както при йербас с лимон, медени нотки и цветя. Ароматът на самото мате не е подтиснат и ще го разпознаете като канапе от горски мъх зад всичките цветове и аромати.

Вкус и тяло

Вкусът му е интензивен и плодов. Характеристиките на аромата не се губят и меко се пренасят във вкуса. Това е мате с плавно разгръщащо се тяло. Доста нетипично за такова със съдържание на гуарана, но именно тук е неговата уникалност. И тук както при всички други продукти на Mate Green, няма да намерите горчивина или танинова острота. Това е постигнато благодарение на високото качество на листната маса. Производителят се старае да поддържа необходимата сянка за всички дървета, независимо от локацията им. Това спомага за ниското ниво на горчивина и матеин.

Комбинацията от неопушено мате и ароматни добавки прави комбинацията подходяща както за класическо топло мате, така също и за студено мате terrere. Тялото на Mate Green mas Energia Guarana е със средна плътност, при дълга продължителност на запарките.

Заключение

Mate Green mas Energia Guarana е йерба с допълнителен здравословен и стимулиращ ефект. "Повдигането" при нея не е агресивно, а меко и плавно и би се харесало на онези от вас, които не се чувстват много спокойни след употребата на мате с гуарана или други по-категорични комбинации.

В случай, че сте се наситили на традиционния вкус на мате, то това е добро предложение в света на различните вкусове и аромати. Въздействието е дълготрайно и ще го имате в ресурс във време на целия ден.

Свежо, зелено мате от бразилския производител Laranjeiras, адаптирана и пакетирана за европейския пазар от нашите приятели от Mate Green.

60% от листата са събрани от дървета живеещи в естествена среда или джунгла, останалите 40% са от хълмовете на плантацията намиращи се над 800м. надморска височина.

Характеристики
Характеристики
Грамаж
400 гр., 200 гр.