Mate Green Nativa Bosque

  • Марка: Mate Green
  • Кат. номер: 3927
Цена: 13,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Mate Green Nativa Bosque е благоуханна бразилска йерба със съдържание на листа, клонки, ароматна хвойна и плодове.

Фракция

95% йерба мате обогатено с 5% натурални и ароматни билки и плодове: шипка, хвойна и боровинка. Фракцията е средно до едро нарязана листна маса с минимално съдържание на клонки - 95% мате листа и 5% млади мате клонки. Цветът е натюр-морт от свежо-зелено с червени, оранжеви и виолетови нюанси.

Аромат

Великолепен плодов дъх на свежа йерба и разкошна хвойна. На втори план надничат леки сладникави тонове от боровинката и шипката. Ароматът на самото мате не е подтиснат и ще го разпознаете като канапе от горски мъх зад всичките цветове и аромати.

Вкус и тяло

Вкусът му е средно интензивен и плодов. Характеристиките на аромата не се губят и меко се пренасят във вкуса. Това е мате с плавно разгръщащо се тяло. И тук както при всички други продукти на Mate Green, няма да намерите горчивина или танинова острота. Това е постигнато благодарение на високото качество на листната маса. Производителят се старае да поддържа необходимата сянка за всички дървета, независимо от локацията им. Това спомага за ниското ниво на горчивина и матеин.

Комбинацията от неопушено мате и ароматни добавки прави комбинацията подходяща както за класическо топло мате, така също и за студено мате terrere. Тялото на Mate Green Nativa Bosque е със средна плътност, при дълга продължителност на запарките.

Заключение

Mate Green Nativa Bosque е ароматно предложение с допълнителен благотворен ефект от добавките.

В случай, че сте се наситили на традиционния вкус на мате, то това е добро предложение в света на различните вкусове и аромати. Въздействието е дълготрайно и ще го имате в ресурс във време на целия ден.

Свежо, зелено мате от бразилския производител Laranjeiras, адаптирана и пакетирана за европейския пазар от нашите приятели от Mate Green.

60% от листата са събрани от дървета живеещи в естествена среда или джунгла, останалите 40% са от хълмовете на плантацията намиращи се над 800м. надморска височина.

Характеристики
Характеристики
Грамаж
400 гр.