Mate Green Nativa Tropicales

  • Марка: Mate Green
  • Кат. номер: 3934
Цена: 13,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Mate Green Nativa Tropicales е освежаваща и охлаждаща бразилска йерба със съдържание на листа, клонки и е напълно обезпрашена.

Фракция

Фракцията е средно до едро нарязана прясна листна маса (95%) в комбинация с 5% натурални съставки - acerola (амозанска ягода), помело, лайм и портокалова кора.. Цветът е комбинация от наситено зелено с червени и кафеникави парченца.

Аромат

Ако харесвате ароматът на цитруси, то това е вашето мате. Всичките добавки говорят за свежест, за лято и прохлада. Киселинността на лайма и амазонската ягода е ярка, но се комбинира чудесно с леката сладникавост от портокаловата кора. Ароматът от самото мате е отстъпил за сметка на силните добавки. Това се проявява и при запарките. В средата на платото им се възвръщат зелените и земни тонове на самата йерба.

Вкус и тяло

Mate Green Nativa Tropicales притежава свеж, леко киселинен вкус с леко, средно-леко тяло. Комбинацията от цитруси определено ще ви остави леко охлаждащ ефект върху небцето и лека тръпчиво-кисела нотка. Свежо, това е мотото на тази йерба. Тялото е с лека плътност, при средно-дълга продължителност на запарките. В платото им с променлива сила си играят отделните цитруси.

Заключение

Класическа цитрусова комбинация от натурални добавки и свежо зелено мате.

Това е йерба, която чудесно подхожда и като студено мате terrere.

Свежо, зелено мате от бразилския производител Laranjeiras, адаптирана и пакетирана за европейския пазар от нашите приятели от Mate Green.

Характеристики
Характеристики
Грамаж
400 гр.