Mate Green Original Cannabis

  • Марка: Mate Green
  • Кат. номер: 3942
Цена: 14,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Mate Green Original Cannabis е уникален и първи по рода си бленд на мате с канабис (коноп)! Изключително смела и балансирана комбинация, съчетаваща качествата на две уникални билки. Брилятна йерба с освежаващо и успокояващо въздействие.

Фракция

92% йерба мате обогатено със 7% натурални и ароматни треви и плодове: канабис на прах 2%, лимонена трева, салвия и лимонена кора. Фракцията е средно до едро нарязана листна маса с минимално съдържание на клонки - 95% мате листа и 5% млади мате клонки. Цветът е натюр-морт от свежо-зелено с нотки интензивно бежово, кафяво и бледо зелено.

Аромат

Свеж, но не натрапчив лимонен аромат в комбинация със землисти нотки, деликатна салвия и суха слама. На втори план наднича лека пикантност. Интересното е че независимо от добавките, аромата на самото мате не е подтиснат и ще го разпознаете като канапе от горски мъх зад всичките цветове и аромати.

Вкус и тяло

Вкусът му е свеж, издържан в палитрата на зелените цветове. Билките са умело комбинирани и не настърчат над самата йерба. Лимоновата трева и кора се чувстват приятно и все едно с лека сладникавост. Салвията придава умерена горчивина, която се балансира идеално от мекотата на самата йерба.

Тялото на Mate Green Cannabis е билково със средна  плътност и продължителност на запарките. Танините са обрани и меки и дори няма да ги усетите. Това е постигнато благодарение на високото качество на листната маса. Производителят се старае да поддържа необходимата сянка за всички дървета, независимо от локацията им. Това спомага за ниското ниво на горчивина и матеин.

Комбинацията от неопушено мате и ароматни добавки прави комбинацията подходяща както за класическо топло мате, така също и за студено мате terrere.

Заключение

Mate Green Original Cannabis е от онези предложения, които говорят сами за себе си. То носи допълнителен успокояващ и освежаващ ефект. В случай, че сте се наситили на традиционния вкус на мате, то това е добро предложение в света на различните вкусове и аромати.

Свежо, зелено мате от бразилския производител Laranjeiras, адаптирана и пакетирана за европейския пазар от нашите приятели от Mate Green.

60% от листата са събрани от дървета живеещи в естествена среда или джунгла, останалите 40% са от хълмовете на плантацията намиращи се над 800м. надморска височина.

Характеристики
Характеристики
Грамаж
400 гр.