Mate Green Sarsaparilla

  • Марка: Mate Green
  • Кат. номер: 3903
Цена: 13,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Mate Green Sarsaparilla е изключителна комбинация на свежа бразилска йерба със здравословните качества на Sarsaparilla. С нея бихта могли да тонизирате тялото, подпомогнете пречистването на кръвоносната система и повдигнете либидото.

Фракция

Фракцията е средно до едро нарязана, прясна листна маса (90%) в комбинация с 10% натурални съставки - Sarsaparilla, лимонена трева и портокалови корички. Практически липсваща прахообразна част и пренебрежимо ниско количество клонки. Цветът е наситено зелен с оранжево парченца от sarsaparilla и портокаловите корички.

Аромат

Мек и освежаващ с лека нотка на зелени билки и свежа джунгла. Във време на запарките се проявяват и отдават с различна сила самите добавки и мате.

Вкус и тяло

Mate Green Sarsaparilla е йерба, която притежава нежен и свеж вкус. Би се харесала на онези от вас които ценят меките и не толокова мощни вкусове. Вкусът го оприличаваме като на първокласен зелен чай - сенча или матча. В началото на запарките ще вкусите лимонената трева с нейната фина свежест и прясната йерба. По-натам се разкриват цитрусовите нотки ведно с деликатната Sarsaparilla. Горчивината и тук, както и при другите продукти на Mate Green е почти сведена до нула. Постигнато е благодарение на липсата на опушване и отлежаване, както и на отглеждане дърветата на умерена сянка! Тялото му е деликатно и свежо със средна плътност и средна продължителност на запарките.

Заключение

Това е йерба с изключително широко въздействие върху оздравяването на тялото. Благодарение на добавките, подпомага функцията на кръвоносната система, служи като противовъзпалително и средство при псориазис, артит и други.

Това е йерба, която чудесно подхожда и като студено мате terrere.

Свежо, зелено мате от бразилския производител Laranjeiras (Rio de Sul), адаптирана и пакетирана за европейския пазар от нашите приятели от Mate Green.

Характеристики
Характеристики
Грамаж
400 гр.