Nobleza Gaucha Seleccion Especial

  • Марка: Nobleza Gaucha
  • Кат. номер:
Цена: 18,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Nobleza Gaucha Seleccion Especial или там където, независимо дали познавате марката или не изненадата ви ще е пълна. Това е йерба, която притежава богат характер, абсолютно уникален аромат и вкус и ще ви "отнесе" като послеефект. Определно, това е интензивно и наситено преживяване.

Фракция

Уникален микс от едри и ситни листенца, къси и по-дълги клонки и достатъчно количество прах. Цветът е бледо зелен, с тонове свежо зелено и кафяво.

Аромат

Да, точно ароматът е една от онези характеристики, заради които казваме че е уникална йерба. Сладост и бонбонен аромат без каквито и да било препратки към дим. Отчетлива свежест преминаваща в дървесни нотки с напредването на запарките.

Вкус и тяло

Отново, нищо познато - в началото ще вкусите сладникава и свежа доматена салца, задушено говеждо и печива. Да, много необичайно. С напредването на запарките се отварят землисти вкусове, малцови нотки и цитруси като послевкус. Тялото е средно интензивно, до плътно със средна продължителност на запарките. Дълго след отпиване, на небцето остават свежите и леко киселинни тонове, последвани от интересна соленост.

Заключение

Това е определено йерба, която ще ви насити. Ще ви изненада със заряда и потентността си. Макар и доста по-рафинирана от другите продукти на марката, тя остава силна заявка за сериозна доза "енергийна инжекция". Считаме, че дори познавачите на марката ще се изненадат.

Характеристики
Характеристики
Наличност
Наличен
Грамаж
500 гр.