Nobleza Gaucha Seleccion Especial е класическа аржентинска йерба от Yerbamate.bg

Nobleza Gaucha Seleccion Especial

18лв.

19 налични

Описание на продукта:

Nobleza Gaucha Seleccion Especial или там където, независимо дали познавате марката или не изненадата ви ще е пълна. Това е йерба, която притежава богат характер, абсолютно уникален аромат и вкус и ще ви „отнесе“ като послеефект. Определно, това е интензивно и наситено преживяване.

Фракция

Уникален микс от едри и ситни листенца, къси и по-дълги клонки и достатъчно количество прах. Цветът е бледо зелен, с тонове свежо зелено и кафяво.

Аромат

Да, точно ароматът е една от онези характеристики, заради които казваме че е уникална йерба. Сладост и бонбонен аромат без каквито и да било препратки към дим. Отчетлива свежест преминаваща в дървесни нотки с напредването на запарките.

Вкус и тяло

Отново, нищо познато – в началото ще вкусите сладникава и свежа доматена салца, задушено говеждо и печива. Да, много необичайно. С напредването на запарките се отварят землисти вкусове, малцови нотки и цитруси като послевкус. Тялото е средно интензивно, до плътно със средна продължителност на запарките. Дълго след отпиване, на небцето остават свежите и леко киселинни тонове, последвани от интересна соленост.

Заключение

Това е определено йерба, която ще ви насити. Ще ви изненада със заряда и потентността си. Макар и доста по-рафинирана от другите продукти на марката, тя остава силна заявка за сериозна доза „енергийна инжекция“. Считаме, че дори познавачите на марката ще се изненадат.

Допълнителна информация

Тегло 500 g

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Nobleza Gaucha Seleccion Especial”