Pampa BCP Low Dust

  • Марка: Pampa
  • Кат. номер: 8502
Цена: 16,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Pampa BCP Low Dust е премиум, аржентинска йерба с ниско съдържание на прах (bajo contento de polvo). Притежава деликатен вкус и изключителен баланс. Продукт е на кооператива Monte Carlo, известен с марките Aguantadora и Sinceridad, както и с по-извстната Pampa Organica. За разлика от нея, това е йерба с още по-фин ефект и въздействие.

Фракция

Средно-едра нарязана листна маса със съдържание на клонки. Количеството прах е контролирано и ограничено до 10%. Благодарение на отлежаването в продължение на 18м., цветът ú е традиционния блед натюрморт от бежово, бледо зелено и тук-там кафеникави нюанси.

Аромат

Фин и деликатен нос на слама, сладникави цитруси и печива. В тази йерба няма да намерите дим (sin humo). Въпреки това, тя носи характера на добрите, стари практики - веднага след брането, листната маса се излага ръчно на интензивен огън за разпукване и запечатване на листата. Впоследствие се сушат с топъл въздух за 6-8 часа до постигане на характерния резултат.

Вкус и тяло

Вкусът е богат, но нежен, без излишни и нехармонични нюанси. Тук присъстват типичните землисти тонове, трюфел и далечни цитруси. С напредването на запарките се открива лека екзотичност на ванилия и червени горски плодове. Благодарение на начина на отглеждане на дърветата, горчивината на Pampa BCP Low Dust е умело интегрирана и не надделява. Дори в послевкусово отношение бихте могли да разпознаете леки сладникави нотки на небцето. Тялото е със средна, дори с лека плътност, но с характер и присъствие. И тук фабулата е "малкото е повече". Продължителността на запарките е средна при развиващо се плато и променливи вкусово-ароматни характеристики.

Заключение

Продукт от най-висок клас създаден с грижа и устойчиво отношение към природата. С респект и уважение към създаващите го. За ценителите на баланса, чистотата и почит към корена.

Характеристики
Характеристики
Наличност
Наличен
Грамаж
500 гр.