йерба мате Pipore 1kg.

Pipore Especial

15лв.24лв.

Описание на продукта:

Pipore Especial е мате със съдържание на листа и стъбълца. Произведено и специално подбрано от най-висококачествените добиви на плантацията, това мате е пакетирано в четири-слойна опаковка, гарантираща дълготрайното запазването на качествата му.

Фракцията му е типичната за Аржентина с ниско съдържание на прах, значително количество стъбълца в умела комбинация, едновременно със средно и фино нарязани листа.

С изразен жълтеникав цвят, това мате притежава изразен „земен“ и фин аромат на ядки. Тялото му е плътно и силно в първите 2-4 запарки, но сравнително скоро отдава интензивността и силата си.

В случай, че харесвате силни и плътни първи запарки с мек послевкус в следващите или просто не разполагате с време за повече, определено това е едно подходящо за вас предложение.

Pipore Especial отлежава в продължение на година и половина до добиване на разпознаваемия в цял свят вкус.

Допълнителна информация

Грамаж

1кг, 500гр

1 review for Pipore Especial

 1. 3 от 5

  (проверен):

  Матето дойде разопаковано, което ме изненада. В горният край беше просто прегънато и няма как да знам дали пия това,което пише на етикета. Като изключим това вкусът му е много приятен и не е крайно горчив.

  • 0 от 5

   :

   Привет,

   за съжаление някои от производителите имат не особено добър способ за запечатване на етикетите. Опитваме се да избегнем потенциални проблеми при транспортиране, но не можем да предотвратим и куриерските грешки понякога.
   Нямайте съмнение, че това което сте поръчали е това което е пратено при вас.
   Ще бъдете компенсирани за неудобството с пакет/и мате.
   Благодаря,
   Веселин

Добавете отзив