Regular Blend Natural

Цена: 6,00 лв.

Regular Blend Natural е специално подбрана селекция от три вида мате подходяща за ежедневна употреба. При подготовката ú търсихме онзи вкус и разнообразие, които не биха ви отегчили при продължително пиене. Искахме да открием и умерен баланс между аржентинските фракции и бразилското chimarrao. Това е бленд от два вида бразилски ervas и аржентинско мате. Фракцията му е със средна едрина с наличие на клонки и около 25% прахообразни частици. Независимо от това Regular Blend Natural не е мате, което ще ви затрудни с подготовката му. Това го прави подходящо за всички materos. Бихте могли да го пиете с всички bombillas (мундщуци), но въпреки това, ние препоръчваме употребата на метален мундщук с по-прецизен филтър.

Това е мате, в което сме опитали да покажем другия облик и уникалност на Бразилската erva, в балансирана комбинация с класическото Аржентинско отлежало мате. Съчетали сме по малко от всичко - свежестта и опушеността на Бразилия с едрината и отлежаването на Аржентина.

Фракция:   Средно едра с клонки и прах

Цвят:   Зелен

Вкус:   Интензивен и променящ се през време на запарките, благодарение на различния ритъм на отдаване на смесените йерба

Продължителност на запарките:   висока, средно висока