Ruvicha Guarana

  • Марка: Ruvicha
  • Кат. номер: 3413
Цена: 14,50 лв.
+ -
Моля, изберете:

Ruvicha Guarana е ароматна парагвайска йерба със съдържание на листа и клонки. Изключително ароматен и стимулиращ бленд от мате и натурални билки: гуарана на прах (Paullinia cupana).

 

Фракция

Листата са със средна едрина, съдържание на клонки и не голяма прахообразна част. Цветът е в характерната за отлежалите мате жълтеникаво-маслинена гама, с нотки червено-кафеникаво.

 

Аромат

Веднага след отварянето на пакета ще вдишате тонизиращият, сладникав аромат на гуарана. На второ вдишване ще усетите лек дим и дървесни нотки. Ароматът се движи във време на запарките с променлива "игра" между самата йерба и гуарана.

 

Вкус и тяло

Вкусът е свеж и леко сладникав. ВЪпреки това, Ruvicha Guarana притежава всички характеристики на класическите йербас - лека опушеност, точна горчивина и загадъчен финал. Послевкусът носи бонбонена сладост, а небцето остава събрано и сухо от въздействието на гуарана.

 

Заключение

В палитрата на Ruvicha, Gуarana е най-стимулиращата йерба. Въздействието й е продължително, но плавно и спокойно.

Ruvicha Guarana е изключително подходящо и за приготвяне на студено мате (terrere).

Ruvicha е млад, но динамично развиващ се производител и марка. Компанията създава завършен цикъл на производство: от отглеждането на семената, посаждането, отглеждането на дърветат, до направата на самата йерба. Ето защо Ruvicha притежава свой специфичен почерк и вкус, различен от всичко останало, дори от класическата парагвайска йерба.

Благодарение на качеството и отношението към продукта, той бързо набира популярност и извън Парагвай. Мате плантациите са разположение в тропическите гори на department Alto Parana, Paraguay.

Характеристики
Характеристики
Грамаж
500 гр.
Ново
Ново