Ruvicha Nativa

  • Марка: Ruvicha
  • Кат. номер: 3404
Цена: 13,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Ruvicha Nativa е класическа парагвайска йерба със съдържание на листа, клонки и умерена прахообразна част.

Фракция

Листата са със средна до ситна едрина, при ниско съдържанието на клонки. Прахообразната част не е премахната и добавя към типичния парагвайски чар и вкус. Цветът е в характерната за отлежалите мате жълтеникаво-маслинена гама, с нотки кафеникаво.

Аромат

Веднага след отварянето на пакета ще вдишате приятен, но не натрапчив аромат на дим и запалена слама. При запарването, той разкрива свежи зелени нотки с фина киселинна балансираност.

Вкус и тяло

Вкусът е ярък и сочен, равен и не се променя значително във време на запарките. Към класическите за парагвайските йерба тонове на дим и тютюн, ще вкусите и свежо окосена трева и земни нотки. Тялото на Ruvicha Nativa е със средно плътност, но богато и продължително.

Заключение

В палитрата на Ruvicha, Nativa е най-мекото и балансирано мате. Има праволинейно стимулиращо влияние, но няма да ви "извади от обувките". Завършена и балансирана комбинация от умерена плътност, богат вкус и достатъчен ефект. Подходящо е и в комбинация с любими ваши билки, подправки и/или за студено мате.

Ruvicha е млад, но динамично развиващ се производител и марка. Компанията създава завършен цикъл на производство: от отглеждането на семената, посаждането, отглеждането на дърветата, до направата на самата йерба. Ето защо Ruvicha притежава свой специфичен почерк и вкус, различен от всичко останало, дори от класическата парагвайска йерба.

Благодарение на качеството и отношението към продукта, той бързо набира популярност и извън Парагвай. Мате плантациите са разположение в тропическите гори на department Alto Parana, Paraguay.

Характеристики
Характеристики
Наличност
Наличен
Грамаж
500 гр.