Ruvicha Pantanal

  • Марка: Ruvicha
  • Кат. номер:
Цена: 7,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Ruvicha Pantanal е ароматна парагвайска йерба със съдържание на листа и клонки. Изключително ароматен и освежаващ бленд от мате и натурални билки: мента, болдо, лимонена върбинка и семена копър.

Фракция

Листата са със средна едрина, съдържание на клонки и не голяма прахообразна част. Цветът е в характерната за отлежалите мате жълтеникаво-маслинена гама, с нотки кафеникаво.

Аромат

Веднага след отварянето на пакета ще вдишате освежаващия аромат на мента и болдо с лек лимонов оттенък в далечината. Ароматът се движи във време на запарките с променливо разкриване нотките на болдо, върбинката и копъра.

Вкус и тяло

Вкусът е свеж, като на диви поля на разсъмване. Веднага ще разпознаете охлаждащата мента, а на заден план и за обем - болдото и вербената. Копърът е едва доловим и ако не му обърнете специално внимание няма да ви се натрапи. Изключителна рафинираност и баланс на тонове и вкус. Тялото на Ruvicha Pantanal е с лека до средна плътност.

Заключение

В палитрата на Ruvicha, Pantanal е най-освежаващото и ароматно мате. Има охлаждащо влияние и подпомага функцията на стомашно-чревния тракт и храносмилателната система.

Ruvicha Pantanal е изключително подходящо и за приготвяне на студено мате (terrere).

Ruvicha е млад, но динамично развиващ се производител и марка. Компанията създава завършен цикъл на производство: от отглеждането на семената, посаждането, отглеждането на дърветат, до направата на самата йерба. Ето защо Ruvicha притежава свой специфичен почерк и вкус, различен от всичко останало, дори от класическата парагвайска йерба.

Благодарение на качеството и отношението към продукта, той бързо набира популярност и извън Парагвай. Мате плантациите са разположение в тропическите гори на department Alto Parana, Paraguay.

Характеристики
Характеристики
Грамаж
500 гр., 250 гр.