Ruvicha Relajante

  • Марка: Ruvicha
  • Кат. номер: 3408
Цена: 13,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Ruvicha Relajante е ароматна парагвайска йерба със съдържание на листа и клонки. Изключително ароматен и успокояващ бленд от мате и натурални билки: липа, лайка и анасон.

Фракция

Листата са със средна едрина, съдържание на клонки и не голяма прахообразна част. Цветът е в характерната за отлежалите мате жълтеникаво-маслинена гама, с нотки кафеникаво.

Аромат

Веднага след отварянето на пакета ще вдишате характерния аромат на лайка и липа. Анасонът не е натрапващ се, а допълва свежо палитрата. Ароматът се движи във време на запарките с променливо разкриване нотките на билките.

Вкус и тяло

Вкусът е приятен и балансиран. Билките не превземат вкуса и тялото на самата йерба. Липата и анасона обират от горчивината и придават свеж и пикантен дъх и игрив вкус. Лайката пък компенсира и допълва към плътността.

Това е мате с добър баланс мате/билки. Тялото му е с лека до средна плътност.

Заключение

В палитрата на Ruvicha, Relajante е най-успокояващото мате с мек и заземяващ ефект. Особено подходящо за тези от вас, които търсят по-баланисран мате стимул.

Ruvicha Relajante е изключително подходящо и за приготвяне на студено мате (terrere).

Ruvicha е млад, но динамично развиващ се производител и марка. Компанията създава завършен цикъл на производство: от отглеждането на семената, посаждането, отглеждането на дърветат, до направата на самата йерба. Ето защо Ruvicha притежава свой специфичен почерк и вкус, различен от всичко останало, дори от класическата парагвайска йерба.

Благодарение на качеството и отношението към продукта, той бързо набира популярност и извън Парагвай. Мате плантациите са разположение в тропическите гори на department Alto Parana, Paraguay.

Характеристики
Характеристики
Наличност
Наличен
Грамаж
500 гр.