Ruvicha Rustica

  • Марка: Ruvicha
  • Кат. номер: 3410
Цена: 13,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Ruvicha Rustica е мощна, парагвайска йерба със съдържание на листа и клонки. Изключително предложение за любителите на характерни и силни аромати и вкусове. Това е мате за чиято направа се използват само най-висококачествените листа "първа ръка".

Фракция

Тя е класическа парагвайска, точно както при отлично запазените занаятчийски производства! Листата са фино начупени с умерено съдържание на сухи клонки и сравнително високо съдържание на прахообразната част. Цветът е в характерната за отлежалите мате гама - жълтеникаво-кафяв.

Аромат

Ruvicha Rustica безцеременно ще ви завладее с характерния си, но многопластов аромат на огън, дим и тютюн. Ще ви нарисува за фон мек пейзаж от цветно нотки и ще остави далечна въздишка по печени ядки и опушено месо. Същият аромат, но в подсилен вариант се разкрива и при запарването му.

Вкус и тяло

Вкусът е богат, наситен, дори и груб на моменти. Последното не е критика, а напротив - характерна черта на естествената мощ и присъствие на мате, когато е направено искрено! Ще откриете разбира се дима, опушеността, но при последващите запарки те се балансират кадифено от лека свежест , киселинност и дървесни нотки. Тялото на Ruvicha Rustica е мощно и дълбоко. Продължителността на запарките е дълга при равно плато и запазване на характеристиките.

Заключение

В палитрата на Ruvicha, Rustica е най-мощното и силно мате. Това е опушена на barbacua йерба, която препоръчваме за онези materos, които харесват нищо друго освен сила и присъствие. Въздействието е дълготрайно и още с първата запарка ще ви "застави" към тук и сега. Ще ви изпълни мигновено от темето до петите, а във време на деня чувството и вкуса от нея няма да ви напуснат и ще имате добър помощник и заряд от енергия.

Ruvicha е млад, но динамично развиващ се производител и марка. Компанията създава завършен цикъл на производство: от отглеждането на семената, посаждането, отглеждането на дърветат, до направата на самата йерба. Ето защо Ruvicha притежава свой специфичен почерк и вкус, различен от всичко останало, дори от класическата парагвайска йерба.

Благодарение на качеството и отношението към продукта, той бързо набира популярност и извън Парагвай. Мате плантациите са разположение в тропическите гори на department Alto Parana, Paraguay.

Характеристики
Характеристики
Наличност
Наличен
Грамаж
500 гр.