Salto Bielakowicz

  • Марка: Salto Bielakowicz
  • Кат. номер: 1412
Цена: 19,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Salto Bielakowicz е йерба, която на пръв поглед не ще ви заинтригува или поне не от начина по който изглежда опаковката. Именно в това е и отговорът, на тази йерба не ú е нужна "модерна дреха". Съдържанието казва всичко, а какво само е то... Автентичност, традиция и характер поддържани повече от 50г. и достигащи до днес благодарение на основателя на марката Mauricio F. Bielakowicz.

Фракция

Сравнително дребно нарязана листна маса с едри клонки и нетипично високо количество прах. Въпреки необичайната пропорция, подредбата в кратунката не е затруднена и клонките много добре филтрират инфузията. Цветът е в бледите нюанси зелено, жълто и бежово.

Аромат

Просто няма как да не ви направи впечатление, че при производството на Salto Bielakowicz са спазени старите методи. Не е нужно да отваряте дори опаковката за да подушите характерния дим, резултат от "barbacua" обработката (опушване). Носът се допълва от дървесни и аромати на гъби, а леки пикантни подправки и далечни цитруси надничат на заден план.

Вкус и тяло

Мощен и плътен вкус на барбекю, опушено месо и стелещ се ароматен тютюн. Изразена горчивина в първите запарки, отстъпваща във времето на кадифена сладост и конфитюр от черни горски плодове. Тялото също е изразено и с висока интензивност, която след 3-4 запарки се заобля и омекотява. Танините и киселините не са прикрити, но и не дразнят. Цикълът на заливане е продължителен и с променящо се във вкусово отношение плато.

Заключение

Salto Bielakowicz е от този тип предложения, които ще обикнете или не. Това е йерба, която не е мека и елегантна. Тя притежава мощ и лъха на автентичност от далеч. За любителите на силните, класически и опушени йербас това е задължително предложение.

Характеристики
Характеристики
Наличност
Наличен
Грамаж
500 гр.