Selecta Terere Energetico

  • Марка: Selecta
  • Кат. номер: 7111
Цена: 15,50 лв.
+ -
Моля, изберете:

Selecta Terere Energetico е стимулираща бразилска erva със съдържание на листа и клонки. Тя е изключително ароматна и повдигаща комбинация на свежо мате и гуарана (Paullinia cupana).

 

Фракция

Листата са със средна едрина, около 40% съдържание на клонки и пренебрежима прахообразна част. Цветът е бледо зелен, маслинен с белезникави, бежови стъбълца.

 

Аромат

Веднага след отварянето на пакета ще вдишате тонизиращият, сладникав аромат на гуарана. На второ вдишване ще усетите свежст, лек дим и печива. Ароматът се променя във време на запарките, като във втората половина на запарките на преден план доминира самата йерба.

Характерното за аромата е, че при студено приготвяне ще се насладите повече на аромата на гуарана, докато при топла запарка, самата йерба чудесно се разкрива.

 

Вкус и тяло

Вкусът е свеж и леко сладникав. ВЪпреки това, Selecta Terere Energetico притежава всички характеристики на класическите terere йербас - точна горчивина, плътност и загадъчен финал. Послевкусът носи бонбонена сладост, а небцето остава събрано и сухо от въздействието на гуарана. Тялото е плодово, както при студено, така и при топло приготвяне. То е със средна интензивност и сравнително дълга продължителност на отдаване.

 

Заключение

"Това е йербата на бог Тор" - ако има точен и кратък цитат за тази йерба, то това е този. Той ще ви даде перспектива за стимулиращия й ефект отвъд плодовия и бонбонен аромат. Зад него се крие мощно въздействие с дълга продължителност и заряд. Определено това е йерба, която е добър помощник към взискателните към нивото на енергия в деня materos

 

Опаковка: 500г.

Опушване: не

Характеристики
Характеристики
Наличност
Наличен
Грамаж
500 гр.