Sin Fronteras

  • Марка: Sin Fronteras
  • Кат. номер: 4115
Цена: 19,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Sin Fronteras е занаятчийска йерба с корен от "столицата" на йерба мате Obera, Misiones. Направена е от полския емигрант Alejandro Malczewski и е издържана в класически аржентински стил и съобразно най-високо качество.

 

Фракция:

При определянето на пропорцията листна маса, клонки и прах е запазено разбирането за умереност. А именно, средно едра листна маса с умерено съдържание на клонки и прашна част. Много добър баланс за построяване на вашата йерба. Цветът е в гамата на бледо зелените и бежови тонове.

 

Аромат:

И тук правилото нищо в повече. Ароматът е балансирана картина от сухи поля, леки дървесни нотки, като от борина и гъделичкаща сладост. Абсолютна класика и синергия на ароматите. 

 

Вкус и тяло:

Комплексност и хармония - това намираме във вкуса на Sin Fronteras. Неговата интензивност е по-висока от класическите аржентински марки, като Rosamonte, La Merced и Taragui и би се харесало на любителите на характерните вкусове.

С първата запарка щв отпиете леки кафеени и орехови нотки, в присъствието на характерната горчивина. С последващите запарки обаче, горчивината отстъпва бързо на печива, ароматен дим и свежи билки. Изключително интересно променящ се профил. В послевкуса се появяват малцови и нотки на зелен чай.

Тялото е средно интензивно, при продължителни запарки.

 

Заключение:

Sin Fronteras е поредния, еталонен пример с полски корен. Тя е първокласна йерба с характерен вкус и вълшебен ефект, разстилащ се в продължение на целия ден. Липсата на опушване също заслужава специално внимание и отношение, особено за онези от вас с уклон към максимално здравословен ефект.

Препоръчваме!

 

Отлежаване: 24 месеца

Опушване: не

Характеристики
Характеристики
Грамаж
500 гр.
Ново
Ново