Термо чаша Meta Mate 2in1

  • Марка: Meta Mate
  • Кат. номер: 2in1
Цена: 55,00 лв.

2in1 термо чашата на Meta Mate е модерна и практична възможност да се насладите на вашето мате на път. С нея ще избегнете неудобството от приготвянето му в calabaza и едновременно с това ще имате чудесната възможност да го запазите дълги часове топло.

Изработена отвън от акрил и вътрешна камера от стъкло, тази термо чаша е проектирана и конструирана с капачка от две части: (i) цедка и (ii) херметическа капачка. Това я прави изключително функционална, създавайки многообразие от възможности за употребата ú, както следва:

- Класическо и/или Chimarrão мате (топло с употреба на традиционna bomba/bombilla);

- Мате Tererê (студено приготвено мате с употреба на традиционна bomba/bombilla);

- Китайски чай (използване на чашата като чайник, както и с постоянно доливане);

- Класически чай (настойване в цедката).

Откриването на термо чашата Meta Mate 2in1 е продиктувано в отговор на желанието за споделяне на любимата напитка при всякакви условия и ситуации. Оборудвана с цедка от висококачествена стомана, тази 260ml. термо чаша е хитроумен заместител на полулярните Аржентински MaTche’s.

Когато през Май 2014 е представена за първи път на Световния Мате Конгрес в Уругвай, тя пожънва невероятен успех, а наличните бройки се изкупуват за минути. Практична и удобна, 2in1 е препоръчителна за онези materos и пътешественици, за които обема и тежестта на раницата и/или товара са от първостепенна важност.

.

Комбинира се чудесно с Meta Mate Bomba.

Вместимост: 260ml.

Изработена от Tepiano, Germany за Meta Mate, Berlin.

Технически детайли и ръководство за експлоатация.

2in1_details_maintenance

 

Характеристики
Характеристики
Вместимост
260 мл.