Terra Mate Tereré Natural

  • Марка: Terra Mate
  • Кат. номер: 9110
Цена: 13,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Terra Mate Tereré Natural е свежа бразилска erva издържана във все полулярния стил terere. Тя комбинира първокласна фракция и запазена свежест, които бихте могли да приготвяте едновременно като топла и студена напитка. 

 

Фракция

Средно едра листна маса и както подобава на този стил - средно съдържание на клонки. Тя е напълно обезпрашена и притежава свеж, интензивен зелен цвят.

 

Аромат

Отварята пакета и вдъхвате току-що окосена трева, стрити в дланта ви зелени билки и горски гъби. Затваряте очи и може да почувствате как джунглата диша, как капките дъжд се сипят по листата йерба. В тази йерба няма да откриете сушени аромати на трева, печива и дим. Мотото тук е пъстро зелено и чисто.

 

Вкус и тяло

Вкусът е кореспондиращ на аромата, но не напълно! Веднага след отпиване ще вкусите зелени и леки ментови нотки. При последващо отпиване обаче, вкусът започва да бъде доминиран от по-плътните дървесни и гъбени нюанси. Киселинността и таниновата структура са със средна интанзивност и не са натрапчиви.

Тялото е с по-висока от средната интезивност, като през време на запарките аромат и вкус се променят и развиват. Terra Mate Terere Natural е йерба, която е изключително подходяща за приготвяне като топла или студена напитка.

 

Заключение

Свежа и едновременно с това, мощна йерба с изразени здравословни достойнства. Не притежава досег с огън, дим и хербециди. Стимулацията при нея е значима и е с дълъг ефект във време на деня.

 

Опаковка: 500г.

Опушване: не

Характеристики
Характеристики
Грамаж
500 гр.
Ново
Ново