Triunfo Aged е премиум органик бразилска йерба от Yerbamate.bg

Промо! Triunfo Aged

23лв. 20лв.

17 налични

Описание на продукта:

Triunfo Aged е премиум, бразилска ерва в свой собствен стил. Тя изключително умело съчетава най-доброто от света на бразилските и аржентинските производства. Свежа и първокласна, бразилска ерва с характерното за аржентинските марки едро нарязване и отлежаване.

Фракция

Едро нарязана листна маса, с умерено количество свежи клонки и почти напълно обезпрашена. Цветът е характерния за отлежало мате, бледо зелен с леки бежови и жълтеникави отенъци.

Аромат

Натюрморт от меки тонове на сушени билки, фин огън и кожа. Пикатни цитрусови нотки надничат на второ вдишване. Богатство и изящност.

Вкус и тяло

Вкусът е кадифен – мек, хармоничен и без настърчания. Не се лъжете обаче, това не е ерва която е безхарактерна или със „слабичко“ тяло. При първите запарки доминират вкусове на сушени билки и печива. По-натам, ароматен пушек и месо добавят към екзотиката. В послевкусово отношение, Triunfo Aged оставя лека източна пикантност и умерена сладост.

Тялото му е със средна, до висока плътност. Запарките са със средна продължителност при променливо плато.

Заключение

Triunfo Aged е изключителна находка от отдаден и искрен производител. Изходната суровина се събира от собствени (на малки фермери) гори в района на водопадите Iguaçu. В асортимента на марката са включени Green, Aged, Chimarrao и Toasted. Те идват в три различни качества: Commercial, Standart и Premium. Ние за вас иzбираме и предлагаме само premium.

Всички продукти на Triunfo са със сертификати за качество:

Ecocert, Kosher, Fair Trade

Опаковка: 454гр.

Допълнителна информация

Тегло 500 g

1 review for Triunfo Aged

  1. 5 от 5

    :

    Интересно мате, което силно напомня на студено изсушеното MetaMate (freeze dried), но бидейки отлежало, вкусът е по-зрял и завършен.

Добавете отзив