Triunfo Green

  • Марка: Triunfo
  • Кат. номер: 9308
Цена: 22,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Triunfo Green е премиум, бразилска ерва от категорията на Meta Mate 23 Leafy! Да, едва ли сте попадали на такова сравнение, но честността повелява да го кажем. Старателно направена ерва, с всички отличителни характеристики на свежите бразилски примери.

Фракция

Едро нарязана листна маса, с умерено количество свежи клонки и почти напълно обезпрашена. Цветът е характерния за неотлежало мате, наситено зелен с леки бежови и жълтеникави отенъци.

Аромат

Да си дойдем на думата - свеж, силен дъх на утринна гора. Леки гъби и далечен дим (макар да не е опушвана), сладки печива и ароматен тютюн. Просто великолепно. Има и още загадъчни нотки, но тях ще оставим на вас.

Вкус и тяло

Присъствено, това е едно от определенията ни за това мате. То не ви оставя безразлично, грабва ви с многоизмерния вкус и ви понася на приказна разходка. Плътен вкус на треви в добър баланс със землисти и дървесни нотки. Лек вкус на сурово какао с напредването на запарките и остатъчна малцова фракция на небцето. Наистина вкусно.

Тялото е със средна плътност и кадифено разкриване на запарките. Платото им е продължително и постоянно след 2-3 заливане.

Заключение

Triunfo Green е изключителна находка от отдаден и искрен производител. Изходната суровина се събира от собствени (на малки фермери) гори в района на водопадите Iguaçu. В асортимента на марката са включени Green, Aged, Chimarrao и Toasted. Те идват в три различни качества: Commercial, Standart и Premium. Ние за вас иzбираме и предлагаме само premium.

Всички продукти на Triunfo са със сертификати за качество:

Ecocert, Kosher, Fair Trade

Опаковка: 454гр.

Характеристики
Характеристики
Наличност
Наличен
Грамаж
500 гр.