Общи условия за ползване

 

Електронен магазин Yerbamate.bg е собственост на „Мате Свят” ЕООД, гр. София с Булстат 207782997 и връзки за контакт:

Ел. поща:            info@yerbamate.bg

Тел:                       +359 888 506363

 

1. Защита на лични данни

Yerbamate.bg защитава личните данни на Потребителя и неговите клиенти съгласно Закона за защита на личните данни и Политиката ни за защита на личните данни, достъпна тук.

 

2. Общи условия

2.1. Валидност

Настоящите Общи условия са валидни за всички клиенти на Yerbamate.bg

2.2. Доставка

Yerbamate.bg доставя с партньорството на куриерска фирма Спиди при следните тарифи и условия:

За територията на страната доставки се извършват с наложен платеж в зависимост от стойността на платежа и теглото, примерно:

-          6,50лв. – за доставка с тегло 1кг. и наложен платеж 30лв.;

-          8,30лв. – за доставка с тегло 2кг. и наложен платеж 80лв.

Доставки за гр. София се извършват с наложен платеж в зависимост от стойността на платежа и теглото, примерно:

-          5,30лв. – за доставка с тегло 1кг. и наложен платеж 30лв.;

-          8,30лв. – за доставка с тегло 2кг. и наложен платеж 60лв.;

-          10,60лв. – за доставка с тегло 3кг. и наложен платеж 60лв.

За улеснение на клиентите ни, предлагаме и услугата „Фиксиран час на доставката”, като стойността й в размер на 2,00лв. не е включена в цената на доставката + наложения платеж.

Времето за доставка е в рамките на 1 – 3 работни дни. Независимо от това, ние ще се постараем да доставим вашата поръчка в рамките на 24 часа.

2.3. Сключване на договор

Представянето на продуктите в електронен магазин Yerbamate.bg не е обвързващо. Клиентът се съгласява с настоящите Общи условия и чрез своята електронна поръчка, сключва Договор за покупко-продажба на стоки („Договор”) от електронен магазин Yerbamate.bgYerbamate.bg ще потвърди поръчката на предоставената от вас електронна поща.

2.4. Право на връщане

Клиентът има право да прекрати Договора в писмен вид, както и чрез съобщение на електронната поща на Yerbamate.bg или директно чрез връщането на стоките в 7 (седем) дневен срок от получаването им. В случай на връщане, клиентът се задължава да върне продукта/продуктите в оригиналната опаковка без нарушаване на целостта й, като се задължава да заплати куриерските и разноските по доставката.

2.5. Дефекти и рекламации

В случай, че след извършената доставка клиента получи дефектен продукт или такъв с нарушена опаковка, съдържание или цялост, както и доставки на сгрешен адрес или сгрешено количество, то същите подлежат на връщане в 7 (седем) дневен срок. След установяване и проверка на рекламацията, Yerbamate.bg ще извърши доставка на коректния продукт/продукти, замени продукта/продуктите или ще приложи отстъпка.

Независимо от това, бихме искали да отбележим че Йерба Мате е натурален продукт и ние нямаме влияние върху вкусовите му качества, цвят и консистенция. В случай, че получите продукт който не удовлетворява вашите очаквания моля да ни информирате.

3. Цени и снимки

Цените в електронен магазин Yerbamate.bg са офертни цени и не са обвързващи. В случай на печатни или други грешки, цените могат да бъдат променяни.

Снимките в електронен магазин Yerbamate.bg не винаги отговарят на оригинала. Моля, винаги преглеждайте и описанието към продуктите, както и по-подробните снимки към тях.

4. Плащане

-          Наложен платеж – стойността на платежа не е включена в стойността на артикулите посочени в електронен магазин Yerbamate.bg. Окончателната цена на доставката се формира от стойността на артикула/артикулите съдържащи се в поръчката + стойността на платежа, съобразно адреса за доставка. За по-подробна информация относно стойността на платежа виж т.1;

-          Банков превод – с платежно нареждане или чрез електронно банкиране. За да освободим вашата поръчка е необходимо да получим превода по посочената в електронен магазин Yerbamate.bg банкова сметка в Обединена Българска Банка АД, София с IBAN BG89UBBS80021059491050. Моля, посочете идентификационен номер на поръчката (ID) в основанието за превода;

-          Paypal – очаквайте скоро.

-          E-pay – очаквайте скоро.